Garasjeporter

Garasjeporter har 40 mm tykke og 500 mm eller 610 mm høye paneler. Våre paneler er laget av galvanisert stål og freonfritt polyuretanskum med dobbel forsterkning inne. 

Profilerte paneler er utstyrt med fingerbeskyttelse som forhindrer at man klemmer fingrene mellom portens paneler. 4 pakninger gjør at porter er godt isolert og tillater å opprettholde ønsket temperatur i garasjen: to vertikale sidepakninger, en nedre pakning montert på det nedre panelet og en toppakning.  80 mm paneler og dobbel tetning med utmerkede varmeisolasjonsegenskaper er en alternativ for enda mest krevende kunder.

Garasjeporter er utstyrt med toppfjær eller sidefjær, som gjør at porten åpnes lett og smidig. Ulike skinnesystemer tillater å montere porter i alle typer bygninger. Porter er utstyrt med automatisk styringssystem med fjernkontroll fra anerkjente produsenter.

For økt sikkerhet kommer de også med fotoceller som er integrert med systemet. Motorer er utstyrt med en elektronisk hastighetskontroll. Alle stålelementer er galvanisert. Man kan ha vinduer av forskjellige former i sin garasjeport: runde, rektangulære, panoramavinduer med elokserte aluminiumsprofiler.

Garasjeporter leveres også med innebygd, utadslående dør med paneler på 40 mm: ca. 90 x 210 cm, med dørpumpe. Panoramavinduer og lav terskel er tilgjengelige som tillegg.

Industriporter

Industriporter har 40 mm tykke og 500 eller 610 mm høye paneler laget av galvanisert stål. Paneler er fylt med freonfritt polyuretanskum med dobbel stålforsterkning inne. De har meget gode isolasjonsegenskaper takket
være et pakningssystem. 80 mm paneler og dobbel pakning med utmerkede varmeisolasjonsegenskaper er en alternativ for enda mest krevende kunder.

Beskyttelse mot skader av fjær og vaier samt bolteskåte er tilgjengelige som standardutstyr. Det finnes ulike skinnesystem avhengig av ledig plass under taket, til og med vertikale skinner og skinner som følger tak. Industriporter er utstyrt med automatisk styringssystem med fjernkontroll fra anerkjente produsenter. For økt sikkerhet kommer de også med fotoceller som er integrert med systemet. Motorer er utstyrt med en elektronisk
hastighetskontroll.

Alle stålelementer er galvanisert. Man kan ha vinduer av forskjellige former i sin industriport: runde, rektangulære, panoramavinduer med elokserte aluminiumsprofiler.
Industriporter kan ha innebygd, utadgående dør med paneler på 40 mm: mål ca. 90 x 210 cm med dørpumpe. Panoramavinduer og lav terskel finnes som tillegg.

Sidedør

Dørkarmer er laget av aluminium med varmesperre. Dørblad er utstyrt med 40 mm tykke paneler laget av forsinket stål med freonfritt polyuretanskum. Det kan tilpasses til en garasjeport.

Standardfarger på dørprofiler er:

  • Hvit (RAL 9016),
  • Antrasitt (RAL 7016),
  • Brun (RAL 8019),
  • Sølv (RAL 9006)

Dører kan males i valgfri RAL-farge.

Dørene er utstyrt med 18mm termisk isolert terskel i kompositt. Det finnes terskel i aluminium som alternativ. Sidedør kan være inn-eller utadgående.

Låsesylinder med 3 stk nøkler er standardutstyr.
Dørpumper og vindu med pleksiglass er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

15 + 14 =

Om oss

Komplettvindu.no er kanskje landets mest allsidige leverandør av vinduer og dører.

Vi leverer vinduer i tre, PVC og aluminium og betjener så vel privat som firmakunder.

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@kompettvindu.no

Våre søsterselskap

Trappeksperten

Glassdeal