PVC VINDUER


Det finnes to hovedtyper PVC vinduer, innoverlukkende og utoverlukkende.

  • Innoverlukkende (også kalt turn / tilt).
    Disse kan vippes inn i toppen for luften, eller åpnes sideveis for feks. vask av utsiden. Profilet som blir brukt kalles Brilliant. Diss er de mest prisgunstige.
  • Utoverlukkende
    Dette er PVC vinduer som imiterer tradisjonelle norske utoverlukkende trevinduer, slik som topphengslet, toppsving og sidehengte vinduer. Profilet kalles Nordic, og er utviklet spesielt for det nordiske markedet som er vant til denne typen vinduer.

PVC vinduer er hvite som standard, men kan mot tillegg leveres i alle farger i RAL spekteret, også tosidig farging er mulig. Kontakt oss for mer informasjon.

NORDIC PLUS

(utoverlukkende)

Nordic-Design vinduer er utviklet spesielt for skandinavia og er typisk nordiske vinduer med smale skodder. Mulighet for alle åpningsmåter: topphegsler, toppsving, sidehengsler og sidesving.

GENEO

(innoverlukkende)

GENEO® skaper koselig stemning som du har alltid drømt om. Fullt armert profilkonstruksjon trenger ingen stål. Den fjerner varmebroer som slipper energi ut. I tillegg gir den maksimal tyverisikring og støyisolasjon.

BRILLIANT

(innoverlukkende)

Kunder som setter pris på design og komfort velger systemet Brillant. Dette systemet har stilig utseende: skoddene er avrundede eller jevne. Brilliant har effektive varmeisolasjonen som senker energikostnaden.

Om oss

Komplettvindu.no er kanskje landets mest allsidige leverandør av vinduer og dører.

Vi leverer vinduer i tre, PVC og aluminium og betjener så vel privat som firmakunder.

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@kompettvindu.no

Våre søsterselskap

Trappeksperten

Glassdeal