Solskjerming

Vi har en rekke praktiske og effektive løsninger for sol- og insektsbeskyttelse, og med tilbehør til vinduer i alle størrelser og former.

Her er det fokus på både design og funksjonalitet, som tilsier at du kan få vår løsning tilpasset dine behov – både når det kommer til farger, stoff og teksturer. I tillegg er våre løsninger enkel å montere.

Myggnetting
Myggnett gir utmerket beskyttelse mot insekter. De forhindrer hverken lys eller luft utenfra. Myggnetting kommer i 3 ulike varianter, og kan leveres til fast ramme, rullegardin og myggdør med hengsler.

Nettingen monteres mellom karm og ramme, på enkelt vis ved hjelp av klips som festes på vinduskarm.

Standard farger er hvit profil med grå netting, men flere profilfarger er også tilgjengelige.

Plisségardiner
Enkel og lett betjening – trekkes opp eller ned til ønsket høyde og de monteres mellom glasslister.

Plisségardiner gir god beskyttelse mot sol, varme og innsyn og er i tillegg enkle å rengjør. Høyreflekterende bakside sikrer gode varmereflekterende
egenskaper.

Perfekt løsning for rom med høy fuktighet (f.eks. bad) og kommer i et bredt utvalg av farger og duker. Betjenes med et lite håndtak på plisségardins underlist.

Dag & natt rullegardin
Dag & natt rullegardin er et uvanlig design med to forskjellige materialer i samme gardin som kontrollerer lysinnslipp. Gardinet består av mørkleggende striper til bruk om natten og transparent striper som slipper inn dagslys.

De er perfekte for leiligheter og kontorer og kommer i et bredt spekter av duker, farger og mønster. Betjenes med kulekjede i hvitt plast.

Passionata rullegardin
Rullegardiner i Passionata-systemet er laget av et stoff i kassetten og beregnet for montering på vinduer, limt på glasslist. De anbefales for PVC-vinduer med en glatt overflate.

Passionata-systemet er tilgjengelige i Dag & Natt versjonen.
Selvlåsende mekanisme gjør at stoffet kan stoppe i enhver stilling.

De kommer i et bredt utvalg av duker (mørkleggende, lysfiltrerende, transparente), samt et bredt utvalg av farger og mønster.

Suita rullegardin
Suita rullegardin monteres direkte på vindusrammen. Den C-formende sideskinnen gjør det mulig å montere rullegardinen på vinduer med gjennomgående sprosser.

Suita-systemet er tilgjengelige i Dag & Natt versjonen.
Selvlåsende mekanisme gjør at stoffet kan stoppe i enhver stilling.

De kommer i et bredt utvalg av duker (mørkleggende, lysfiltrerende, transparente), samt et bredt utvalg av farger og mønster.

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

7 + 10 =

Om oss

Komplettvindu.no er kanskje landets mest allsidige leverandør av vinduer og dører.

Vi leverer vinduer i tre, PVC og aluminium og betjener så vel privat som firmakunder.

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@kompettvindu.no

Våre søsterselskap

Trappeksperten

Glassdeal